waarom kies ik voor Alpha-H?


het Australische merk alpha-H richt zich specifiek op huidverbetering en werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E.

De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of natuurvriendelijke alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

 

Elke huid is uniek en iedereen maakt verschillende dingen in het leven mee wat invloed kan hebben op je huid. Er is geen 'one size fits all'. Ik help je graag!

Ik houd van 'clean' en alle producten die ik gebruik zijn dat ook waar mogelijk. Ik houd niet van harde chemicaliën, onnodige ingrediënten, vulstoffen of verspilling. Daarbij hebben de ingrediënten die ik gebruik een wetenschappelijk bewezen werking.

Of het nu gaat om ingrediënten, verpakkingen of de productie ervan, de producten die ik gebruik zijn diervriendelijk, recyclebaar en hebben een minimale milieu impact.