Over mij


Mijn naam is Lisan en ik ben de huidspecialist achter Skinproof Treatments. De liefde en passie voor de huid zat er al vroeg in. Als kind kon je me al niet blijer maken dan met een gezichtsmaskertje, make up of stiekem de nieuwste crème van mijn moeder uitproberen ;-) 

Daarom besloot ik een aantal jaar geleden om mijn passie dan ook daadwerkelijk te volgen en er mijn werk van te maken! Als huidspecialist is het mijn doel om jou te helpen op weg naar een mooie, gezonde huid.  Daar word ik oprecht héél blij van. En omgekeerd dat jij vertrouwen in mij hebt, dat is eigenlijk het allerbelangrijkste, want alleen als dit goed voelt kun jij vol zelfvertrouwen met mij de weg bewandelen om het mooiste uit jouw huid te halen. 

Ik volg altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering, ik verdiep me in de werking van ingrediënten en ik blijf nieuwe producten en merken testen. Zodat ik jou van het beste advies kan voorzien. Vandaar ook de naam Skinproof – ik gebruik alleen producten met ingrediënten waarvan bewezen is dat ze echt wat doen voor de huid.